MED NÆRHET TIL ALT KNARVIK TILBYR

Det er deilig å bo ved sjøen – samtidig så sentralt til det man trenger i hverdagen. Knarvik senter med over 60 butikker og serveringssteder er kun en kort spasertur unna. Her finner du bl.a. apotek, bibliotek, vinmonopol og kafé blant et godt utvalg av butikker. Samtidig er det flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet fra boligene. Kjekt å kunne variere handleturen når man ønsker det. Meny på senteret er i tillegg søndagsåpen om det er noe du har glemt å handle inn.

Både legekontor og legevakt er også i området, samt flere skoler, barnehager og idrettsanlegg. Knarvik skysstasjon ligger like i nærheten enten du skal til Bergen sentrum eller lokalt i området. Kanskje skal du til Mongstad på arbeid? Snøggbåten har også avganger fra Knarvik kai og tar deg til Bergen sentrum på 27 minutter!

Tur og natur
Er du av den turglade kan Knarvik friste med flere muligheter. Her kan du ta en rolig tur rundt Kvassnesstemma. Dette er turen som passer for alle. Brekkeløypa er også godt tilrettelagt med opplyste stier. Her tar du skituren i preparert løype om vinteren. Ønsker du en langtur til fjells kan du gå til toppen av Gladihaug via Indregardsfjellet. Mulighetene er mange. Kanskje trener du til neste Knarvikmila?

Knarvik sentrum
Knarvik sentrum er under stor utvikling med fokus på bymessige kvaliteter. Her ønsker man bl.a. å knytte de ulike delene av Knarvik sentrum bedre sammen. Det er planlagt en ny allmenning som skal ta deg fra Kvassnesstemma i sør til skole- og fritidsområdene i nord. Dette blir en fin hjemtur etter konserten i Nordhordlandshallen eller Knarvik kirke. I alle bygg inn mot allmenningen er det et krav om næring og handel i første etasje. Kanskje blir dette den nye handlegaten i Knarvik? Deler av Kvassnesvegen skal også etter planen bli en fotgjengervennlig bygate med eget sykkelfelt.