SOLRIKE UTEOMRÅDER
- både private og felles

Fra leilighetene i første etasje har du utgang til din egen solrike terrasse. Alle ni leiligheter på bakkeplan er unike. Flere leiligheter har to terrasser/balkonger.

Boligene ligger rundt et felles, solrikt tun med grøntområder og plass for at barn og barnebarn kan leke. Med garasjeanlegg under byggene blir det færre biler på overflaten. På baksiden av bygget er det en koselig uteplass for alle i Knarvikparken.

I tillegg til flotte felles uteområder er det et felles lokale på 18 m² i første etasje.

MODERNE, LETTSTELTE BOLGER MED LIVSLØPSSTANDARD

I Knarvikparken vil du bo lyst og lekkert i en helt ny og lettstelt leilighet. Her har arkitekten funnet løsninger vi vet det settes pris på av mange. Høyt under taket med opptil 2,55 meter i stuen. Store vindusflater og glassrekkverk som slipper inn godt med lys og utsikt. Boligene blir alle bygget med livsløpsstandard, slik at dette er en bolig for fremtiden egnet for alle. Bygget er tegnet av Bo-Arkitekter AS.

En enkel trappefri hverdag
Romslige leiligheter og praktiske løsninger i kombinasjon med sentral beliggenheten innbyr til en enkel hverdag.

Her parkerer du bilen tørt og trygt i garasjeanlegget under byggene, og herfra er det heis til samtlige etasjer, og dermed mulighet for en trappefri hverdag om du ønsker. Alle får hver sin private parkeringsplass, samt at det blir flere parkeringsplasser tilgjengelig for gjester.

Lagringsplass og sikkerhet
Alle leilighetene får 2 boder hver noe som gir godt med lagringsplass. En praktisk innendørs bod, samt en ekstern sportsbod. Leilighetene leveres med sprinklingsanlegg og er tilknyttet dørtelefonanlegg for din sikkerhet.

KJØKKEN OG BAD
- lyst og lekkert

Nytt kjøkken og nye hvitevarer
I Knarvikparken ligger alt til rette for sosial matlaging om du ønsker. Her får du en moderne, åpen kjøkken- og stueløsning. Som standard leveres det hvit, tidløs kjøkkeninnredning. Dette gir et lyst og behagelig uttrykk i oppholdsrommet. Hvitevarer er også inkludert og montert til du flytter inn!

1 eller 2 bad?
Flere av våre 3- og 4-roms leiligheter har gjestetoalett eller et ekstra bad i tillegg til hovedbadet. Noen har det ene badet tilknyttet hovedsoverommet.

Alle badene blir helfliset med varmekabler i gulv og spotter i tak. Gjestetoalett får fliser på gulv og lyse, delikate vegger.

Energivennlige boliger

Ved å kjøpe helt nytt sikrer du deg en bolig med høye krav til standard. I Knarvikparken installeres bl.a. ventilasjonsvarmepumpe i alle leiligheter. Denne gir varme, varmt tappevann og balansert ventilasjon med varmegjenvinning i leiligheten. Frisk luft forvarmes før den tilføres leilighetenes stue og soverom. Luften trekkes ut via våtrom og kjøkken. Du får en energivennlig bolig med et godt inneklima – godt for både deg, miljøet og lommeboken.

Alle boligene får energimerke B.